♥ Som aká som..blázon čo verí snom ♥ http://sweetelis.blogspot.cz/


Červenec 2009

ja a moje prazdniny/druhy clanek

31. července 2009 v 13:42

Ja a moje prazdniny /druhy clanek


cauki mno nevim jak vy ale ja si prazdniny uzivam naplno jak uz asi vite
sem naprazdninach ve Francii a mam se tady dobre je tady fajn pocasi ani ne horko ani ne zima
tak akorat a co vi jak si uzivate prazdnin??????
muzete mi to napsat do komentiku nebo do sprav autorovi muzete si vybrat.
caukiiiiiii


potesite mne

ja a moje prazdniny/prvni clanek

16. července 2009 v 15:03

ja a moje prazdniny/prvni clanek

16.7.2009

ja sem ted momentalne na prazdninach ve francii
nastesti je tady pocitac takze sem muzu pripisovat a davat jine veci
jo a jinak je to tady supr tatka chodi nekdy do posilovny takze jdu s nim
a je to tam ok. a jinak se mi tady libi a jsem tady uz nevim po kolikate.





jestli mate na neco dotazy tak piste dozpravy autorovy a muzete i do komentiku!!!!!

vanessa hudgens

13. července 2009 v 8:44

vanessa anne hudgens


Povolání: Herečka, zpěvačka, modelka
Věk: 21
Datum narození: 14. 12. 1988
Místo narození: Salinas, Kalifornie, USA
Znamení: Střelec




filmografie vanessy hudgens




2010 -Beastly role:: Linda
2008 -Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník (High School Musical 3: Senior Year) role:: Gabriella Montez
2007 -Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) role:: Gabriella Montez
2006 -Muzikál ze střední (High School Musical) role:: Gabriella Montez
2005 -The Suite Life of Zack and Cody role:: Corrie / ...
2004 -Letka Bouřliváků (Thunderbirds) role:: Tintin
2003 -Třináctka (Thirteen) role:: Noel



diskografie vanessy hudgens


2008
2008
2007
2007
2006
- V
2006




vanessa a zac efron







vanessa a ashley tisdal












































který obrázek se vam líbí nejvíc napište do komentiku pls.


jake zvire byste chteli mit doma???

11. července 2009 v 10:41
jake zvire byste chteli mit doma???

h2o stačí přidat vodu

11. července 2009 v 9:49

h2o stačí přidat vodu


Plakát:


Originální název: H2O: Just Add Water
Rok výroby: 2006



Popis filmu


H2O - Stačí přidat vodu je seriál o třech dívkách jménem Rikki, Emma a Cleo. Jednoho dne se vydají na tajemný ostrov Mako a jejich život se najednou obrátí naruby. Při jakémkoli kontaktu s vodou jim totiž narostou ploutve - zkrátka se z nich stanou mořské panny. To má samozřejmě své výhody i nevýhody. O jejich malém tajemství neví totiž ani jejich vlastní rodiče. Jenom jejich dobrý kámoš Lewis. Společně prožívají stále kouzelná a napínavá dobrodružství.






z nataceni







































nakupy






libacky






















pixelky

10. července 2009 v 19:12

pixelky


































miley cyrus

10. července 2009 v 16:46

miley cyrus


Povolání: Herečka, zpěvačka, textařka
Věk: 17
Datum narození: 23. 11. 1992
Místo narození: Nashville, Tennessee, USA
Znamení: Střelec

filmografie miley cyrus

2010 -The Last Song
2009 -Hannah Montana: Ve filmu (Hannah Montana: The Movie) role:: Hannah Montana / Miley Stewart
2008 -Hannah Montana: One in a Million role:: Hannah Montana / Miley Stewart
2007 -Hannah Montana: Živě z Londýna (Hannah Montana: Live in London) role:: Hannah Montana
2007 -Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) role:: Girl at Pool
2006 -Hannah Montana role:: Hannah Montana / ...
2003 -
Velká ryba (Big Fish) role:: Ruthie - Age 8


diskografie miley cyrus

2009
2009
2008
2007
2006
Live
2008


















miley cirus s vanessou hudgens


miley cirus s ashley tisdale
























miley cyrus s ashley tisdale












jonas brother

10. července 2009 v 16:23

Jonas Brother





Skupina Jonas Brothers se skládá ze 3 členů-jsou jimi bratři Kevin, Joe a Nick.Společně začali hrát roku 2006,kdy vyšlo jejich debutové album It´s abot time. Nejstarší je Kevin, dále Joe a nejmladší je Nick. Mají sice 4. brášku, který je ale na koncertování, psaní písní a zpívání příliš malý.Ale zahraje si roli hudebního génia v druhém pokračování úspěšného filmu Camp Rock.Je mu pouhých 7 let a je to Franki Jonas-má i přezdívku Bonus Jonas nebo Frank-Tank. Skupinu v 6 letech založil Nick Jonas, který už v té době skládal písničky a posléze se k němu přidali i jeho bratři Joe a Kevin. Nadání a lásku k hudbě zřejmě podědili po svých rodičích, kteří měli svoji vlastní skupinu.Oni i jejich agent zvažovali název Sons of Jonas,což ve volném překladu znamená Jonasovi syni nebo Syni Jonasů,což je komické.Nakonec usoudili že Jonas Brothers bude lepší a tak se tedy zrodil jejich název.Jonas Brothers jsou skupinou, které své city vkládají do textů svých písní. Stali se miláčky po celé Americe a prorazili i u nás v Evropě a dokonce i v Asii.Letos v létě se chystají na celosvětové turné.Svou cestu začali v Dalasu-Texasu,kde se narodil Nick,přes San Francisko až po L.A.,kde prozatím skončili.Jde-li o jejich diskografii,letos plánují další,v pořadí již páté album.






jejich mladsi braska



























jonas brothes s mladsim braskou





jonas brother s miley cyrus







zac efron

10. července 2009 v 16:00

zac efron


Povolání: Herec, zpěvák
Věk: 22
Datum narození: 18. 10. 1987
Místo narození: San Luis Obispo, Kalifornie, USA
Znamení: Váhy


filmografie zaca efrona

2008 -Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník (High School Musical 3: Senior Year) role:: Troy Bolton
2007 -Hairspray role:: Link Larkin
2007 -Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) role:: Troy Bolton
2006 -Muzikál ze střední (High School Musical) role:: Troy Bolton
2005 -Sledgehammer role:: Cameron Bale
2005 -Vítězný hřebec (The Derby Stallion) role:: Patrick McCardle
2005 -The Pleiades role:: Cameron Bale
2005 -The Wisdom to Know the Difference role:: Cameron Bale
2004 -Kalifornské léto (TV seriál) (Summerland) role:: Cameron Bale
2004 -Without Consent role:: Luke Tomello
2003 -




































co vam chutna vic???????

10. července 2009 v 15:31
co vam chutna vic?????