♥ Som aká som..blázon čo verí snom ♥ http://sweetelis.blogspot.cz/


vanessa hudgens

13. července 2009 v 8:44

vanessa anne hudgens


Povolání: Herečka, zpěvačka, modelka
Věk: 21
Datum narození: 14. 12. 1988
Místo narození: Salinas, Kalifornie, USA
Znamení: Střelec




filmografie vanessy hudgens




2010 -Beastly role:: Linda
2008 -Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník (High School Musical 3: Senior Year) role:: Gabriella Montez
2007 -Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) role:: Gabriella Montez
2006 -Muzikál ze střední (High School Musical) role:: Gabriella Montez
2005 -The Suite Life of Zack and Cody role:: Corrie / ...
2004 -Letka Bouřliváků (Thunderbirds) role:: Tintin
2003 -Třináctka (Thirteen) role:: Noel



diskografie vanessy hudgens


2008
2008
2007
2007
2006
- V
2006




vanessa a zac efron







vanessa a ashley tisdal












































který obrázek se vam líbí nejvíc napište do komentiku pls.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 lili lili | 13. července 2009 v 8:54 | Reagovat

dobry blogajs zatimmmmm

2 lili lili | 13. července 2009 v 8:54 | Reagovat

[1]: no diki

3 daninka88 daninka88 | 4. srpna 2009 v 14:11 | Reagovat

uz zase naopak sorry lidicki

4 erika erika | E-mail | 14. listopadu 2009 v 9:21 | Reagovat

mne se libi nejvíc 5

5 SlavaUkk SlavaUkk | 5. října 2017 v 18:04 | Reagovat

My friend and I went camping the other day. It was a very bad experience, as he wouldn't let me sleep all night. He kept talking about random stuff and cried about his wakefulness. I totally told him to <a href=http://firmgains.com/drugs/eszopiclone-vs-zolpidem>link</a> and deal with it.

6 BethanyKvw BethanyKvw | E-mail | Web | 9. října 2017 v 10:56 | Reagovat
7 AlysonKva AlysonKva | E-mail | Web | 18. října 2017 v 7:02 | Reagovat
8 AlysonOmt AlysonOmt | E-mail | Web | 29. října 2017 v 4:37 | Reagovat
9 ElvaLvm ElvaLvm | E-mail | Web | 15. listopadu 2017 v 0:09 | Reagovat

Hey guys!!!
designs and builds specialty lines of lead oxide production equipment, material handling systems, battery related process machinery, parts, and accessories for the battery, pigment, glass, and chemical industries.  http://techbasys.com offers technical application and engineering services to help the customer acheive maximum benefit from their equipment and manufacturing processes.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama