♥ Som aká som..blázon čo verí snom ♥ http://sweetelis.blogspot.cz/


Květen 2010

Novy mobil

17. května 2010 v 17:35 MixXér!

Ahoj lidicky
behem tohoto tydne dostanu novy mobil je uplne super s 
dotykovim displejem.
Mamka mi porad rikala ze se musim ve skole polepsit a pri tom
se podle mne ucim fajn.
Musela jsem si opravit znamku z matiky a z angliny ale to je v poho.
Mobil bude cerny  samsung a uz se tesim jako mala holka.KONECNE....

__flashReplacement__

Justin Bieber

14. května 2010 v 15:16

Povolání:
Zpěvák

Věk:
16

Datum narození:
1. 03.
1994


DISKOGRAFIE
Album
2010
2009
Singl
2010
2010
2010
Baby
2009
2009
2009
2009
2009


__flashReplacement__

JLPÍÉÚ
JKŮLP§
OPJ§Ú)
ŮPÍLŮÚ§P

Ashley Tisdale

14. května 2010 v 14:55

             



Věk: 
25

Datum narození:
2. 07.
1985

Místo narození: 
West Deal, New Jersey, USA

Filmografie

Jako herečka
2009 -Příšerky z podkroví (Aliens in the Attic) role: Bethany Pearson
2008 -Doin' Time in Suite 2330 role: Maddie Fitzpatrick
2008 -Foiled Again role: Maddie Fitzpatrick
2008 -Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník (High School Musical 3: Senior Year) role: Sharpay Evans
2008 -Let Us Entertain You role: Maddie Fitzpatrick
2008 -Picture This (Picture This) role: Mandy Gilbert
2008 -Romancing the Phone role: Maddie Fitzpatrick
2008 -Who Wants to Be a Millionaire role: Maddie Fitzpatrick
2007 -Bring It On: In It to Win It role: sama sebe
2007 -Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) role: Sharpay Evans
2007 -Sleepover Suite role: 
2006 -Hannah Montana role: Maddie Fitzpatrick
2006 -Muzikál ze střední (High School Musical) role: Sharpay Evans
2006 -Kisses and Basketball role: Maddie Fitzpatrick
2005 -Sladký život Zacka a Codyho (The Suite Life of Zack and Cody) role: Maddie Fitzpatrick / ...
2002 -Kim Possible role: Camille Leon
2002 -Still Standing role: Bonnie
2001 -Donnie Darko role: Kim, Dorky Girl
2001 -Nathan's Choice role: Stephanie
2000 -Episode #2.17
1998 -Život brouka (Bug's Life, A) role: Lead Blueberry Scout

Jako producentka
2008 -Picture This (Picture This)

Diskografie
Album
2009
2009
2007
2007
2006
2006
Singl
2009
2009
2009
2009
2008
2008
2008
2008
2008
2007
2007

ashley tisdale
ashley tisdale
ashley tisdale v hsm
ashley tisdale v hsm
ashley tisdale

eržzh
__flashReplacement__