♥ Som aká som..blázon čo verí snom ♥ http://sweetelis.blogspot.cz/


Srpen 2010

Take It Off (Kesha)

27. srpna 2010 v 21:07



Kesha

27. srpna 2010 v 20:57


Věk:
23

Datum narození:
1. 03.
1987


Znamení:
Ryby

Výška:
178 cm

Diskografie

Album

2010

Singl

2010
2010
2010
2010
2010
2010
2010
2009


xfgdghgf
sdfsd
xcdfgdfg
vgfdgdfgdf
dfgfzrtztrz
dtrut
gfjuz
fuztutzutzi
jtzuřž
dftdu
chfhjgfj
gjgfjft
hjgkhkz
khjkuiouiogu
hljkůkůp
jljkhuzki
jkljlojklo
jklzuiouij
ghujzi
tuhjtzizuihzuizu
iolhuiou
__flashReplacement__
v polozce songs  najdete pisnicky od Keshy

Alejandro (Lady Gaga)

27. srpna 2010 v 20:34


Lady Gaga

27. srpna 2010 v 20:15



Věk:
24

Datum narození:
28. 03.
1986

Místo narození:
Yonkers, New York, USA

Znamení:
Beran


Výška:
155 cm


Její pravé jméno je Stefani Joanne Angelina Germanotta.

 Její pseudonym Lady Gaga vznikl podle názvu skladby od skupiny Queen - Radio Gaga.

Diskografie

Album

2010
2009
2008
Singl
2010
2010
2009
2009
2009
2009
2008
2008
2008


ioůpjio§úp


j-§ůp§ú
hioůůpuo
njlůjk§ů
§)ú¨)´´=¨=
zíéú
xujzopú=é


ijhioi
zjuizui
sgfdgf
§ůl§klůjklů
nkjjljoilij
__flashReplacement__



Songy od Lady Gaga najdete v položce songs  :)







We no speak americano

26. srpna 2010 v 13:48


Uz se to blíží !!!

24. srpna 2010 v 10:03 → Oznamka ←
__flashReplacement__


Už se to blíží....... konec práznin je za dveřmi a já věřím že nikomu se ještě do školy nechce.
Tak si to užívejte teda až dokonce at se nenudíte.........................
A možná se právě s tebou uvidim ve skole kdo ví...



užíjte si to a pp