♥ Som aká som..blázon čo verí snom ♥ http://sweetelis.blogspot.cz/


Září 2010

Taylor Lautner

13. září 2010 v 17:20



Povolání: Herec

Datum narození: 11. 02.
1992

Místo narození: Grand Rapids, Michigan, USA

Znamení: 
Vodnář  

Výška: 
179 cm


Filmografie


2010 -The Twilight Saga: Zatmění (The Twilight Saga: Eclipse) role: Jacob Black
2010 -Na sv. Valentýna (Valentine's Day) role: Tyler Harrinton
2009 -Twilight sága: Nový měsíc (The Twilight Saga: New Moon) role: Jacob Black
2008 -My Own Worst Enemy role: Jack Spivey
2008 -Stmívání (Twilight) role: Jacob Black
2005 -Dobrodružství Žraločáka a Lávovky (Adventures of Shark Boy & Lava Girl in 3-D, The) role: Sharkboy
2005 -Dvanáct do tuctu 2 (Cheaper by the dozen 2) role: Eliot Murtaugh
2004 -Class Reunion role: Tyrone
2003 -Duck Dodgers role: Reggie Wasserstein / ...
2002 -Co nového Scooby-Doo? (What's New, Scooby-Doo?) role: Dennis / ...
-
The Bernie Mac Show role: Aaron


fzhgfj
h.jfjfhuhnjfjhkkjk
zareeř++;á
hyfgdfzrvftrbthzuugázuízzuéuéuíéué
nfgtewerededwetýfxftýtýžýýt
gflAUTHZJKL-
bbbbbbbn
mhghuz
vvů
llmvnxdjkgdhgrohhh
xřičřž
hbjvghv
bhhgh